eko

love it or leave it!

Nemo 1 år!

Kategori: Min vardag

Så blev mitt älskade hjärta ett år. Tiden har gått så otroligt fort. Vi har haft en mysig dag i hemmet med presentöppning utspridd över hela dagen. Imorse sjöng vi för honom och gav honom det första paketet. Sen fick han ett nytt ungefär varannan timme tills dom var slut. Han har varit så dukitg och öppnat alla paket själv. På lördag så ska vi fira honom med släkt och vänner. Då blir det mer paket och tårta.

Tyvärr så tycks jag ha blivit drabbad av en otursvecka. Ni minns väl alla blogginlägget jag skrev om då jag skulle bada Nemo och badkarsfoten lossnade. Igår då jag skulle städa i duschen så tappade jag duschmunstycket i golvet så det gick sönder. Det gick av, mitt itu lixom! Ni kan ju föreställa er hur det vore att duscha med trädgårdsslangen inställd på hårdaste strålen... så blev det. Inte så mysigt att duscha då. Idag då jag skulle baka så gick elvispen sönder, den bara la av. Vad är det för fel?! Blir jag straffad för nåt? Jag ska ju fortsätta baka imorgon och hur ska det gå utan elvsip, det går ju inte. Jag får så snällt köpa en ny imorgon. Jaja, inget att göra.

Nu ska jag flyta ut i soffan. Blir nog en tidig kväll. Jag har sjukt mycket att göra imorgon.

Kommentarer

  • Sandra säger:

    Kan inte låta bli att skratta! Fy vilken otur du har! Hoppas att allt vägs upp av en turvecka sen oxå! =)

    2010-05-01 | 08:39:19
    Bloggadress: http://kaldolman.blogg.se/
  • Sofia säger:

    Tack för kommentaren och inbjudan. Nej, tyvärr blir vi hemma. Adam smittar inte, men jag gör nog dte. Vi får ta en fika nån annan dag och uppdatera lite, var ju ett tag sen! Kram

    2010-05-01 | 09:09:33
    Bloggadress: http://mabinta.blogspot.com
  • Ebba säger:

    Nemo, så sött namn. :-)

    2010-05-01 | 09:48:17
    Bloggadress: http://ebbadahl.blogg.se/
  • FERHAT - Studerar till sjuksköterska säger:

    Nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna en PRESENTKORT VÄRDE 500kr. Reglerna är enkla, bli medlem på denna grupp på facebook här -> http://www.facebook.com/group.php?gid=72260375346 och sedan skriv en kommentar på bloggen om att du är med. Läs mer om tävlingen på min blogg! Lycka till :)

    Direktlänk till inlägget: http://ferhat.blogg.se/2010/may/vinn-presentkort-varde-500kr.html



    Deltar många i tävlingen så lottar jag ut två vinnare som får 500kr varsin :)

    2010-05-01 | 09:48:37
    Bloggadress: http://ferhat.blogg.se/
  • Zandra säger:

    Tack för kommentaren :)

    Ja, vi kommer säkerligen få en del oxå.. plus att det är säkert roligt o handla när liten väl kommit ut oxå. Så ja, jag följer ditt råd o väntar lite :) Tack så mycket. Kram!

    2010-05-01 | 21:56:40
    Bloggadress: http://barnimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: