eko

love it or leave it!

Eric Saade

Kategori: Min vardag

Efter en sjukt rolig kväll på stadsfesten igår så fick jag den bästa avslutningen jag bara kunde drömma om. Var ju och kollade på Eric Saade igår. Hans show var grymt bra!. Jag tycker verkligen att han är skit duktig. Blir mobbad som fan för det hela tiden men jag står för det. Man kan faktiskt vara 29 år och tycka att han är bra. Hur som helst så sas det ju att han inte skulle skriva några autografer alls på grund av säkerhetsrisken. Jag stod ändå kvar och hängde för jag ville se då han åkte iväg. Ja, jag är så galen, det var jag och en massa fjortisar. Jag pratade en del med dansarna och fick chansen att tala om för dom hur bra jag tyckte att showen var. Skakade hand med dom och småpratade lite. Bara DET tyckte jag var jätte roligt. Saade stod inne i någon byggnad och efter rätt så läng tid så var det dags för Eric att åka iväg till hotellet. Vid det laget så var det nästan ingen kvar som stod och väntade på Saade. Han gick fram till avspärrningen och talade om för oss att han inte skulle skriva några autografer. Skit i det tänkte jag, jag ville bara se dig igen. Fick skaka hand med han med och lyckan var gjord. Haha! Sen gjorde jag något helt galet och impulsivt som jag knappt kan fatta själv att jag gjorde, jag sprang bort till hotellet där han bor och hann dit innan bilen han åkte i. Med andan i halsen så får jag fram frågan om jag inte kan få en autograf. Varför vet jag egentligen inte. Vem samlar på autografer i min ålder lixom?! Ja men självklart svarar han. Börjar gräva i min väska efter något att skriva på och håller på leta ihjäl mig efter en penna. Dom skrattar åt mig lite då dom frågar om jag har sprungit. Står ju och flåsar som en dåre.Till sist så hittar jag en penna och Eric frågar vad jag heter och vad jag tyckte om showen. Sedan frågar jag om jag får ge han en kram och även detta går bra. Så här i efterhan så ångrar jag mig sjukt mycket att jag inte tog ett kort då jag stog där men allt gick så fort att jag fattade inte vad jag höll på med. Står jag verkligen och pratar med Eric Saade? Haha! Jag tackar så mycket och vänder på klacken och går, ville inte störa dom nå mer. Jag vet att hela grejen är helt galen och säkert lite fjantigt med men vet ni, det bjuder jag på! Och jag kan lova att jag inte ångrar det. Skulle jag få chansen så skulle jag göra om det!
 

Kommentarer

 • sandra säger:

  Haha Emma! Va modigt (och lite galet).Synd att jag inte kunde va där och se honom, tycker också att han är bra...och söt....jag vet...peddovarning... ;)

  2011-07-24 | 12:58:21
 • Mallanmamma.se säger:

  klart att man får vara lite galen som 29 åring. ;) Man måste ju få ha fina minnen som detta även när man börjar bli äldre än tonåring. :) Men hur visste du vilket hotell han skulle bo på? :P

  2011-07-26 | 19:35:46
  Bloggadress: http://www.mallanmamma.se
 • Ingela säger:

  Härligt Emma !!!!

  2011-07-27 | 23:51:36
 • Sofia säger:

  Vad coolt! Klart man får vara lite galen ju :) Kram

  2011-07-30 | 10:29:35
  Bloggadress: http://mabinta.blogspot.com/
 • Annalena säger:

  Du är som din mamma....på gott och ont.

  Kramar om na'

  2011-08-07 | 20:46:04
  Bloggadress: http://ghosty.blogg.se/

Kommentera inlägget här: