eko

love it or leave it!

Lördagens bravader

Kategori: Min vardag

Igår packade vi in oss i Bonnevillen för att åka till Sollefteå på bilträff. När vi kom dit så var det ungefär 100 grader både ute och inne i bilen. Letade desperat efter en skuggig plats men då hela träffan var på en fotbollsplats så fanns det såklart ingen. Nemo blev lite kinkig och jag blev en smula stressad och vart lite rädd då jag insåg vad fruktansvärt varmt det var. Som tur var så var även syrran med familj där och deras bil har AC. Jag bestämde mig för att turboamma Nemo för att sedan lägga honom i vagnen och springa bort till deras bil och åka den bilen istället. Vi skulle nämligen åka på min lillasysters konfirmation efter bilträffen.

Så man kan alltså sammanfatta det med att jag betalade 30 kronor i inträde för att sitta i ungefär 15 min i en kokhet bil och amma (till allas beskådning då det ju trots allt var en utsällning och folk tittade ju då såklart även på vår bil där jag satt lite lätt generad och stressad och ammade) för att sedan springa som en dåre med vagnen därifrån. Hm, det var nog ett misstag av oss att åka dit. Men allting gick ju bra till sist. =)

Sedan var det nästa anhalt, kyrkan. Nemo var hur duktig som helst. Han sa inte en knyst under hela tiden men det kan ju bero på att han största delen hängde i mitt bröst.

Nästa plats var hos mamma för middag. Nemo började vid det här laget vara lite less på att vara ute och flänga och även här ville han helst sitta fast i mig, vilket han naturligtvis fick göra. Allt för att hålla honom nöjd och lugn. Tummen upp för amning!

Bilen styrde sedan in mot Sollefteå city där vi hade tänkt gå en sväng och titta på crusingen. Kort sagt så ville inte Nemo det så vi åkte rätt så snabbt hem istället.

Kan meddela att Nemo sov 4 timmar i streck i natt vilket nog aldrig tidigare har hänt. Han var rätt så trött lilla hjärtat.

Idag gick vi en sväng på marknaden men det var bara crap där så jag köpte mig lite godisremmar som tröst och sedan gick vi hem igen. Sedan har vi bara myst på här hemma resten av dagen. Firar min första morsdag idag. Nemo har haft fullt upp med att äta och sova att han har inte fixat någon present. Men det räcker med att jag får hålla om honom så blir den här morsdagen den bästa jag någonsin haft.

Imorgon ska vi till BVC. Ska bli så himla spännande att se hur mycket han väger nu. Det känns att han har gått upp i vikt. Synd bara att han växer ur alla fina kläderna som han har.

Hoppas ni såg bilden på oss i tidningen igår. =)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Är helgen slut nu?

Kategori: Min vardag

 

Herregud jag är helt dagvild. Har ingen koll alls på vilken dag det är. Blir väl så när man går hemma. Har varit en jätte bra helg. Igår var vi bjuden på middag hos Nemos morfar. Nemo fick träffa sina kusiner på min sida och även sina mostrar. Pappa tog kort på oss så vi kan skicka in en bild till tidningen. Det var inte det lättaste. Nemo ville helst suga på nappen då han blev fotad men det tyckte inte jag var någon bra idé. Fick dra ut nappen precis då kortet skulle tas. Det knäpptes en hel del kort kan jag meddela. Skönt att det är fixat. =) Annonsen kommer väl vara i tidningen på lördag om allt blir som jag planerat

Idag blev vi bjuden på smörgåstårta hos grannen som fyller år. Det var mycket trevligt.

Danne jobbar ikväll så jag och Nemo sitter och myser helt själva och lyssnar på Hammerfall. Jag behöver aldrig känna mig ensam längre. Han är så mysig min lilla grabb. Synd bara att han har så ont i magen mellan varven.

Vaggvisa för Nemo

Kategori: Min vardag

Livet hemma hos oss

Kategori: Min vardag

Kanske dax för en liten uppdatering här nu. Idag är Nemo 20 dagar gammal. Han ligger just nu och sover i vagnen bredvid mig. Han var lite svår att få att somna men då jag satte på lite musik som jag lyssnat mycket på under graviditeten så somnade han rätt så snabbt. =)

Har hört att man kan ha lite "gröt i hjärnan" då man ammar och det kan jag verkligen skriva under på. Igår kändes det jätte pisnamt men nu kan jag faktiskt skratta åt det och till och med bjuda er på den pinsamma historien som utspelade sig igår. Jag, Danne och Nemo skulle åka och handla igår. Vi har hittills försökt planera det så att Nemo är nyäten, sovandes och väldigt nöjd för att undvika jobbiga skrikattacker inne på affäern. Denna gång så blev allt lite stressigt så Nemo var klarvaken då vi åkte. Ganska snart inne på affären så visade Nemo att han inte alls var nå sugen på att handla. Och dessutom så hade vi åkt ifrån nappen... Kan säga att handlingen gick med turbofart! Väl vid kassan så säger jag åt Danne att ta med Nemo ut i bilen så kan jag betala. Sagt och gjort. När jag kommer ut till bilen så konstaterar Danne att jag varit mycket snabb. Ja jag blev ju lite stressad menar jag, sen åker vi hem. Väl hemma så ska jag börja laga middag och ber Danne ta fram matpåsen från affären. Matpåsen ja... vart är den? Då slår det mig att jag inte har den med mig. Jag har ärligt talat inte ens packat ner varorna från rullbandet utan jag har bara betalat och sedan rusat ut från affären... Behöver jag berätta att det inte var jag som åkte tillbaka till affären för att hämta varorna? Nja, jag skämdes lite för mycket för att komma tillbaka och visa mitt knallröda tryne där. Hon i kassan hade iaf packat ner alla varorna i påsen åt mig, det var ju snällt. Kommer nog dröja ett tag innan jag sätter min fot på den affären igen.

Om ni har skrattat färdigt nu så ska ni här få en bild på Nemo från i lördags då han var på sin första bilutställning. Han var sådär lagom road men pappa var förstås mycket stolt både över Nemo och över hans klädesplagg.

Nemo på bilutställning

Älskade Nemo!

Kategori: Min vardag

Onsdag den 29/4 så kom han till oss!! 3620 gram och 53 cm lång. Är så lycklig!! Blir nog inte så mycket skrivet här på ett tag nu.
Nemo