eko

love it or leave it!

Förkyld igen...

Kategori: Min vardag

Idag är Nemo jätte förkyld. Typiskt, vi som ska på kalas idag å allt. Tycker inte alls att det var längesedan han var sjuk. Natten kan sammanfattas med ett enda ord: gråt! Nemo grät och jag grät. Gick och la mig tidigt men kunde inte somna förrens klockan 2 då Nemo till sist gick ner i djupsömn. Han mådde inte alls nå bra och bara grät hela tiden. Tom då han somnat så gnällde han och snyftade. Det var så himla synd om honom. Nemo vaknade igen klockan 4. Samma sak igen i två timmar. Både han och jag är helt slut idag av den hemska natten. Har ju tid för vaccinering på onsdag, undrar om det kommer gå. Även om han inte har feber då så vill man ju gärna att han ska vara någorlunda pigg så att det inte blir två saker för han att kämpa med. För dålig av vaccineringen kommer han att bli, det är jag nästan säker på.

O aj aj aj aj buff!

Kategori: Min vardag

Nemo vaknade i vanlig ordning efter 40 minuter igår. Han kunde inte somna om. Han var skit förbannad för att jag inte buffade (tror att det var därför iallafall). Han var så arg och jag kände mig verkligen hemsk! Kändes som att jag hade honom på avgiftning! Försökte trösta honom i sängen men då det inte lyckades så fick jag lyfta upp honom och bära, och bära, och bära ja ni fattar... Han somnade till sist i våran säng medans jag låg bredvid och strök honom över huvudet. Han vaknade sedan 1.24 så var hela karusellen igång igen. Danne den stackars skulle upp klockan 5 så jag sa att han gärna fick gå och lägga sig någon annanstans så att han fick sova men han stannade kvar och hjälpte mig tills han somnade fast Nemo skrek. Fattar inte hur han kan sova då.

Idag ska jag dammtorka lite på övervåningen. Dammsuga och skurade igår men hann inte med att torka av hyllor och sånt. Ska försöka julpynta och leta fram adventsljusstakar och sånt. Jag gör en lightversion av julpyntet, jag byter tex inte ut gardiner och bara vissa dukar. Vet inte om det beror på att jag är lat eller att jag helt enkelt inte har några julgardiner. Förmodligen en kombination.

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Städning it is!

Tankeställare

Kategori: Min vardag

Var som sagt ut en sväng med barnvagnen. Gick ner på stan. Köpte en födelsedagspresent till min lilla syster som fyller 18 år.

Då jag är på väg hem så hör jag att det är något som piper då jag går utanför vårat hus. Jag fattar efter ett tag att det är våran brandvarnare!! Jag skriker till Danne som precis kom hem han med att brandvarnaren tjuter. Kikar in genom fönstret bredvid dörren då jag snabbt försöker öppna dörren. Där inne sitter våra katter och ser panikslagen ut! Fort in och hoppar rakt upp mot taket och slår ner brandvarnaren så den slutar pipa. I vanliga fall brukar man få stå på en stol men jag fick oanad kraft tror jag. Kunde rätt så snabbt konstatera att det inte brann iallafall. Hade en puls på 200 efter det och en adrenalinkick som nästan fick mig att skaka. Tydligen så hade den falsklarmat för det var verkligen ingenting som luktade rök. Vem vet hur länge den hade tjutit. Stackars, stackars våra katter. Vilken panik dom måste ha haft och vad ont det ska ha gjort i deras öron!

Allt detta spektakel fick mig att tänka på om huset verkligen skulle ha brunnit. Fy sjutton vad hemskt! Det måste ju vara fruktansvärt för de som drabbas. Hoppas jag aldrig behöver uppleva något sådant.

Nattningen av Nemo gick inte helt smärtfritt. Ska (återigen) avvänja honom från buffning. Av någon anledning så har vi ju börjat med det igen. Han hade svårt att komma till ro utan buffning men jag gav mig inte. Till sist så somnade han. Men det kommer bli jobbigt då han vaknar efter 30-40 minuter. Då är han väldigt svår att få att somna om utan buff. Får ta den smällen då. Det värsta som kan hända är ju att han vaknar till så mycket att han inte vill sova nåt mer.

I wonder why, I wonder how.

Kategori: Min vardag

Idag är jag ledig. Helt plötsligt känns det lyxigt. Ska betala räkningar, det känns inte fullt lika lyxigt. Det jag jobbar nu får jag ju inte ut förrens i december. Så det här blir ännu en månad som jag nog får sno lite av sparpengarna. Snålar med föräldradagarna så att dom ska räcka länge. Önskar att jag kunde vinna en massa pengar. Fast för att vinna så måsta man ju spela och det är jag för snål för. Haha! Tror inte att jag skulle kunna bli spelberoende för jag spelar så otroligt sällan. Kommer ihåg då jag jobbade inom restaurang då brukade jag ibland spela på spelautomaterna. Var knappt så jag spelade bort en tjuga. Brukade använda en del av drickspengarna och hade det varit dåligt med dricks så spelade jag så klart inte alls. Aja, skit samma. Ointressant är det!

Natten var ingen kul som vanligt. Tror att Nemo var vaken 4 timmar i streck inatt. Känner mig helt död idag. Men nu när jag bara är hemma så gör ju inte det så mycket. Vet inte om det är vårat fel att han vaknar på det där sättet. Är det vi som har svaga rutiner, är han otrygg, har han ont? Tänk om han kunde tala om för oss vad som är fel. Känner mig misslyckad och otillräcklig som förälder.

Ska ta en promenad med barnvagnen idag. Har verkligen saknat att kunna gå ut och gå när jag vill. Ska ta vara bättre på mina dagar hemma med Nemo. Han är bara liten en gång och nu missar jag ju så många dagar med honom. Trodde aldrig att jag skulle börja jobba igen så här snart efter hans födelse.

Vill åka till Birsta någon dag med. Vill ju börja kika på julklappar. Ska inte köpa så mycket julklappar i år. Det blir barnen som får. Är ju ändå roligast att köpa till dom. Tror inte att jag ska köpa nåt till Danne heller. Vi brukar inte göra det. Istället brukar vi sätta in en extra summa pengar på vårat gemensamma konto. Fast det är ju lite trist då jag tänker efter.

Nu är det lunch som gäller.

Ledig och hemma

Kategori: Min vardag

Idag är jag ledig. Fast jag har svårt att slappna av, känns som att jag ska iväg och jobba snart igen. Har verkligen fått en rivstart med att börja jobba, hade väl tänkt att jag skulle börja lite smått då och då men så vart det ju inte. Fast det är jätte bra tycker jag! Ska jobba imorn igen fast bara mellan 12-16. Tur att Danne är pappaledig den här veckan. Det går verkligen bra för han och Nemo. Dom har fått en mycket djupare kontakt med varandra.

Natten var HEMSK! Nemo vaknade halv ett och var super pigg! Han låg och pratade och fäktade i över två timmar. Försökte verkligen allt för att han skulle somna om! Då han väl somnade så sov han bara i knappt tre timmar sedan var det full fart igen. Fast han var jätte trött, det syntes. Släpade mig upp strax före 6 men det var inte långvarigt. Nemo var jätte trött och vi gick och la oss igen efter ett tag. Då somnade han om efter lite buff på rumpan. Nästa gång han vaknade så klev Danne upp, jag låg kvar i sängen och sov. Var helt slut efter nattens bravader.

Idag var jag ner till BVC bokade tid för vaccinering till Nemo. Hoppas att han inte blir så dålig av sprutan, han har ju blivit det av de andra sprutorna han har fått. Danne är ledig både den dagen han ska vaccineras och dagen efter och jag kommer att tacka nej till jobb om dom frågar. Tror att det kan vara bra att vi är hemma båda två om han blir dålig.

Nu måste jag leka lite med Nemo.

Joda, jag lever!

Kategori: Min vardag

Var ett tag sen. Har upptäckt vad otroligt lite tid man har då man jobbar hela dagarna och tar hand om sitt barn resten av dagen. Har blivit en hel del jobb, mycket mer än jag hade trott. Jobbade ända till 21 på fredagkväll. Sen var det kort om folk igår så jag erbjöd mig att jobba några timmar då med. Blev från 14-20 plus beredskap. Ska jobba mellan 15-18 idag med. Får se hur resten av veckan blir. Härligt med lite klirr i kassan inför jul. Känns bra att ha kommit igång med jobbet. Är ju lite slappt att gå hemma även om det är mycket jobb med ett litet barn!

Jag och Danne har jobbat om varandra. Han har börjat ibland då jag har slutat. Och i lördags som var våran ända dag tillsammans så var han ute i garaget och skruvade med taxin nästintill hela dagen. Fast nu ska han vara pappaledig tills på torsdag. Får se hur mycket jobb jag får. Kanske inte blir nånting.

Var på bio i lördagskväll och såg New Moon. Lite skeptisk till filmen var jag nog men nu är jag helt såld, och kär hehe! Hade inte sett ettan men den ska garanterat ses inom kort!!

Det märks på Nemo att jag inte varit hemma så mycket med honom. Han blev super glad då jag kom hem i fredags och verkligen tjöt av skratt. Asmysigt! Men igår så blev han nästan som ledsen då jag kom hem, kändes som att han var sur på mig för att jag inte är hemma lika mycket längre. Uppskattar tiden med honom mycket mer nu. Jag är så lyckligt lottad som får ha en sån underbar unge!

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet.

Svammel svammel

Kategori: Min vardag

Ja som sagt så vaknade barnet igen, men det tog faktiskt hela 1½ timme. Han var sedan vaken i 2 timmar... Han sov ganska bra under natten men vaknade halv 5 och fick mat. Sedan kunde han inte somna om. Han låg i vår säng pch jag såg att han verkligen ville och försökte somna men han verkade ha lite probs med magen som vanligt. Efter en massa magmassage, ny blöja och mys i sängen så somnade han igen. Härligt!

Imorgon är det dax för jobb, klockan 7-16.30. Kommer nog måsta åka hem en gång och amma. Hoppas bara att det funkar för verksamheten. Tror att jag kommer att vara ensam på jobbet rätt så mycket imorgon och då kan jag ju inte dra. På fredag så ska jag jobba från 11-20. Har inte vant mig att vara ifrån min lille plutt. Vi är ju med varandra jämt så för mig är det jätte jobbigt att vara ifrån honom längre stunder. Sen blir det ju så mycket planerade runt amningen, ska ju funka för alla. Vore det inte för det så skulle det gå mycket lättare att jobba. Nu äter ju Nemo ändå ganska mycket mat men han ammas ju en hel del också. Och jag är rädd att jag ska sina om jag inte underhåller produktionen. Har märkt att det har minskat en hel del redan, fort har det gått!

Idag är det mammafika. Kommer nog att bli lite sen dit. Nemo sover just nu och jag tänkte hinna stöka undan lunchen innan vi går dit.

Lyckan kommer... lyckan går?

Kategori: Min vardag

Det är inte ofta, speciellt inte då Danne inte är hemma som jag har flyt med nattning och allt stök runt omkring. Men nu måste jag få hurra lite för vilken toppen kväll det har varit.

Först så lagade jag middag till Nemo. Gjorde torsk med morot, palsternacka och potatis. Kryddade med lite dill och persilja. Tänkte att han kommer väl att spotta ut det lika ogillande som vanligt. Men vet ni, han satt och gapade och ville ha mer! Det är inte ofta det händer att han gör så med maten. Bara med gröt och fruktdesserter. Blev så himla glad! Dessutom så dracka han vatten ur sin pipmugg! Lyckan var total. Efter det så busade vi en massa och han var på ett strålande humör. Då det började närma sig nattningen så gjorde jag iordning välling i flaska. Har ännu inte gett upp det fastän han inte alls vill dricka ur flaska. Han drack upp hela portionen utan att trilskas det minsta. Tänkte att det kan ju inte bli bättre än så här. Läste sedan en saga för honom, han förstår ju inte men vi har det rätt så mysigt då vi sitter hopkurade i sängen och tittar på bilderna. La honom sedan i sin säng. Pussade honom god natt, gick ut från rummet och 2 minuter senare så sov han. Jag svävar på moln!

Nu vet ju ni läsare lika väl som jag att han vaknar igen om ett tag och kommer inte att somna om. Men just nu så njuter jag av att allt för en gångs skull gått precis som jag vill ha det!

Hur var det här då?

Kategori: Min vardag

Mötet hos farbror doktor gick bättre den här gången. Han var förstås lika arrogant som sist och satte sig hux flux och pratade i telefon när jag sitter där i bara underkläderna. Han gjorde sig ingen brådska att lägga på heller. Alltså brukar man inte trycka sig upptagen då man har en patient?! Jag var iallafall bättre förberedd på hans beteende så nu kunde jag kontrollera mig bättre. Hade ont i en handled inatt och det kunde läkaren se. Kändes lite bra att ha något att visa upp den här gången. Han frågade förstås varför jag inte slutat amma. Jag förklarade att min son har problem med magen så att det kommer att ta tid att sluta amma för att han ska vänja sig vid annan mat. Läkaren sa då att jag ska sluta dricka mjölk så kommer det att ordna till sig.... Eeeeee okej?! Tur att du verkar vara en sådan expert på barn och människor överhuvudtaget! Tänk att jag inte har fått det där tipset förut. Nu kommer ju allt bli bra med Nemos mage. Men jag förstår inte varför han tipsar mig om det då han tycker att jag ska sluta amma helt.

Hur som helst så sa jag ifrån en cellgiftsbehandling tillsvidare och kommer att observeras en gång i halvåret för att se så att sjukdomen håller sig i shack. Hade samma mängd antikroppar som sist så det var ju bra att mängden inte ökat. Men dessa antikroppar tyder ju tydligen på en ledgångsreumatism så jag måste vara vaksam och höra av mig om symtomen blir värre. Återigen frågade han mig varför jag hamnat i Sundvall och inte i Härnösand. Ja sa att jag inte visste och att det vore mycket lättare för mig att gå i Härnösand, och vips så hade jag bytt läkare på ett diskret sätt. Skönt att slippa träffa den där tomten nåt mer.

Efter läkarbesöket åkte vi till Birsta. Jag passade på att klippa barret som inte mött en sax på 3 månader. Tror att jag blev ett kilo lättare efter klippningen. Sedan gjorde vi inte så mycket mer. Kikade på lite hyllor, åt lunch och for hem. Vi köpte ingenting. Ändå är jag 800 kronor fattigare. 300 hos läkaren, 400 klippning och lunchen. Tur jag ska jobba lite nu så jag får in lite kulor. Man blir inte rik av att vara mammaledig.

Fick ett tips av en nytillkommen läsare (välkommen!) att jag borde kolla upp Nemos mage för det kanske är svamp i tarmarna. Huga tänk om det är så. Stackars liten. Ska nog ta upp det med BVC får höra vad dom säger.

Danne jobbar ikväll och för mig står städning på schemat. Men först en kopp Java.


Bloggtorka

Kategori: Min vardag

Känns som att jag är rätt så kass på att blogga nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känns som att dagarna ser likadana ut hela tiden.

Imorgon ska jag iallafall åka till sundsvall. Dax för ett nytt besök hos reumatlogen. Först var det tänkt att Danne skulle följa med mig in eftersom läkaren var så himla otrevlig med mig sist. Men jag har ångrat mig. Den här gången kommer jag inte gå in med någon förhoppning om hjälp. Jag vet ju nästan redan vad han kommer säga. Känner mig nästan lite brottslig som inte har slutat amma som han sa åt mig att göra. Är helt sjukt egentligen. Men nu är det faktiskt så att min sons välmående går före mitt och mår han bra av att amma så får han göra det. Jag kan ha ont ett tag till, det är så kort tid av mitt liv ändå. Jag mår bra då Nemo mår bra. End of story.

Jag tycker själv att vi hade jobbat in rätt så bra rutiner för Nemo. Han gick och la sig vid ungefär samma tid varje kväll, i sin säng utan buffning. Men för ett tag sedan så föll vi av någon anledning tillbaka till att stå och buffa och läggtiderna kom alldeles ur spår. Nu kämpar jag med att hitta tillbaka till det som vi hade. Överallt så står det att barn mår bra av fasta rutiner. Ibland så funderar jag om Nemo inte mår bra då eftersom vi har lite slappa rutiner. Känner mig rätt så usel över det. Vill verkligen att allt ska funka felfritt men det gör det ju inte, långt ifrån. Sen har vi det här med att han alltid vaknar efter 30-40 minuter. Förmiddagslur,eftermiddagslur och för natten. Han vaknar alltid!! Vad beror det på?! Är det någon som vet? Det är verkligen skitjobbigt för han kan inte somna om själv då han vaknat. Han blir skitförbannad om han inte för sova mer så. Jag vet inte hur man ska få han att fortsätta sova.

Innan jag fick barn så var jag så naiv och trodde att saker skulle försvinna och ordna sig med åldern. Att han helt plötsligt skulle sluta äta på nätterna, sova hela nätter, kunna somna själv mm. Jag hade inte en tanke på att man måste vänja av barn med saker och skapa rutiner runt sängåendet för att de ska kunna somna själv och allt det där. Nu vet jag bättre. Allt beror på mig och hur jag sköter saker. Det krävs mycket tid och tålamod...

Syrran 30 år!

Kategori: Min vardag

Igår fyllde syrran 30 år. Vi hade en överraskningsfest för henne på Toledos restaurang i Sollefteå. Allt blev verkligen jätte lyckat och hon var super nöjd med allt. Vi hade gått ihop och köpt en laptop till henne. Så nu förväntar jag mig mycket bloggande från hennes sida. Hehe! 

Jag hade plitat ihop en frågesport om syster. Det var pappa som knep första priset och mamma kom som stark två efter. Var en hel del barndomsfrågor så det var ju rätt så förståeligt att dom skulle vinna.

Alla tre barnen som var med var verkligen jätte duktiga! Nemo blev väldigt trött på slutet då vi skulle åka men annars var det inga problem alls!

Idag har vi varit på barnkalas. Det var min kompis flicka som fyllde 1 år. Det var också väldigt trevligt. Tyvärr så var det mitt i Nemos planerade förmiddagslur så han var enormt trött så vi kunde inte stanna så länge. Men nu sover han så sött så sött.

Resten av den här dagen så kommer vi nog bara slappa tror jag. Är helt slut efter den här helgen.

Fredag den trettonde

Kategori: Min vardag

Undrar hur många som har den rubriken idag... Jag är rätt så skrockfull. Men just fredag den trettonde brukar jag inte bry mig så mycket om. Däremot så spottar jag om en svart katt korsar min väg. Ganska fånigt egentligen,  jag har ju en svart katt här hemma som korsar min väg hela tiden men då spottar jag inte. Sedan så säger jag peppar peppar ta i trä ganska ofta. Hittar jag inget trä att ta i så tar jag i min egen skalle. Hehe!  

Igår var jag och lämnade prover på sjukhuset. Ska iväg till reumatologen igen nästa vecka. Vet egentligen inte varför. Han tror ju knappt på mig och inget kan han göra innan jag har slutat amma. Aja, det blir väl vad det blir.

Min chef ringde till mig idag. Gick igenom lite inför nästa vecka då jag ska jobba två dagar igen. Hon frågade även hur jag kände inför att börja jobba lite mer. Känns kul att jag är efterlängtad. Jag sa att det är ju bara att ringa och fråga, kan jag så kan jag.

Gick ut på en promenad idag. Det var skit halt. Måste skaffa mig nåt slags snöre så jag kan knyta fast vagnen i min midja då jag är ute och går. Tänk om jag skulle halka och vagnen skulle rulla iväg. Usch, vill inte ens tänka på vad som kan hända!

Nu måsta jag ta och styra upp någon middag. Trevlig helg alla ni där ute. Hoppas ni klarar er från olyckor!

Off to work

Kategori: Min vardag

Det älskade barnet vaknade inatt vid 1 och tyckte att det var en fin idé att vara vaken i några timmar. Det tyckte inte den ömma modern som sparkade den sovande fadern öm även han. Tillsammans så försökte vi verkligen med allt för att Nemo skulle sova men icke.  Han somnade om nångång efter 3. Vi hade lullabubfötterna igång på högst effekt vilket gjorde att så fort de slutade gunga efter ca 30 min så vaknade Nemo.

Hela familjen låg kvar i sängen länge imorse och myste. Jag behövde den stunden för snart bär det iväg till jobbet och då kommer jag inte hem förrens efter 20.00. Kommer ju sakna min lilla skatt. Tänk om han lär sig krypa, får en tand och säger sitt första ord idag då! Då kommer jag missa allt. Inte så troligt men endå...

Nu måste jag dra!

Bilrecond

Kategori: Min vardag

Idag har jag recondat Dannes bil invändigt. Gjorde det som tack för att han hjälpte mig att sälja bilen. Men oj, vilken tid det tog. Har nog hållit på halva dagen, och då tog jag bara insidan. Men bra blev det. Får väl gnugga på hans bil nu när jag inte har en egen bil att hålla på med. Tycker om då bilarna är ren och fräsch. Vet att vissa stör sig på att vi håller på så mycket med bilarna men det är ju våran hobby så vi håller på bästa vi vill. Dessutom så höjer det ju värdet på bilen om man håller efter den, något som inte gjorde mig nåt då jag sålde min bil i lördags. Hehe!

Gav Danne fotoboken igår! Han blev verkligen jätte glad. Han sa att det var den bästa presenten han nånsin har fått. Rätt så bra betyg tycker jag.

Inatt så vaknade Nemo var jätte ledsen. Förstår inte vad som är fel..? Han grät och grät och inget var bra. Danne jobbade natt men hade ingen körning så han var hemma och kunde ta hand om Nemo så jag fick sova. Men det var lite svårt ändå. Blir ju lite orolig då han är så ledsen mitt lilla hjärta. Älskar han så mycket!

Kämpar på med att ge honom mat. Har gjort mig till och lagat egen barnmat som han naturligtvis inte tyckte om. Men jag kämpar på. Det går bättre och bättre för varje gång.

Hade skrivit ett rätt så långt inlägg men hade blivit avbruten så många gånger att jag blev utloggad utan att märka det. Så då jag skulle publicera inlägget så kom jag till startsidan, utloggade. Hittade åt halva inlägget i arkivet men de mesta var borta så nu orkar jag inte skriva om det. Crap!



Billös

Kategori: Min vardag

Sålde Passaten idag till en kille från Sveg. Affären gick smidigt och vi var båda nöjda. 

Nu ska jag låna Dannes bil och åka å handla.

Barn ska synas OCH höras!

Kategori: Min vardag

Kyrkan igår då... Efter en timme packade jag och Nemo ihop våra saker och åkte hem. Dom höll fortfarande på. Inte mindre än ungefär 230 namn på folk som hade gått bort under året lästes upp och det tändes ett ljus för varje namn. Det tog sin lilla tid vill jag lova!! Nemo tyckte inte alls att det var särskilt roligt att lyssna på så jag tog honom under armen och gick runt med honom i kyrkan. Anade en och annan sur blick men vad skulle jag göra då?! Försökte ju bara få honom att vara tyst så att folk skulle få höra namnet på sin anhöriga som gått bort. Han skrek inte eller så men han blev lite gnällig. Det första jag hade sett då jag klev in i kyrkan var en skylt där det stod "Kyrkan är en plats för stillhet och bön. Tala lågmält". Jaha, så allt det där om Jesus och barnen gäller inte här eller? Barn låter, så är det bara. Blev lite irriterad över att dom ställer ut en sådan skylt. Kanske det är mig det sitter i men jag kände mig inte så välkommen då det stod så. Hann skänke en tanke till Siri iallafall. Hoppas du har det bra där du är nu. Saknar dig!

Natten har varit hemsk. Då vi kom hem från kyrkan så tog jag tempen på Nemo eftersom han var så gnällig. Mycket riktigt, feber it is! Gav honom Alvedon. Han har haft feber i två dagar nu fastän förkylningen håller på gå tillbaka. Läggningen gick INTE bra. Han var jätte ledsen och det hela slutade med att han somnade i min famn. Klockan 1.25 inatt vaknar Nemo och är helt utom sig. Han verkar ha jätte ont någonstans. Kan det vara magen? Eller i munnen? Gick inte att trösta honom i sängen utan fick gå runt och bära på honom jätte länge innan han lugnade ner sig. Han var verkligen jätte ledsen. Somnade till sist men han har vaknat flera gånger och gråtit. Jag tror stenhårt på att det är tänder på g! Fast jag måste erkänna att det syns ingenting i munnen. Hoppas bara att det är över snart. Inge roligt att se honom så där ledsen!

Nu har jag inte tid att sitta här mer.

Snabb update

Kategori: Min vardag

Idag har jag varit väldigt flitig. Har hunnit med att städa hela huset, krattat hela gården och varit ute på inte mindre än två promenader med Nemo. Känner mig rätt så nöjd med mina insatser idag.

Ska strax åka iväg till kyrkan. Det är en minnesgudstjäns för de som gått bort under året och vi som är anhöriga till min gammelmormor som gick bort 2 mars är inbjuden. Ska även ta med Nemo, det ska bli intressant att se hur det går. Han är ju inte så nöjd att bara sitta och titta utan vill helst kuta runt i gåstolen. Tro om man kan ta med den...? Hehe!

Har ställt av min bil nu också. Både bilskatten och försäkringsfakturan damp ner i brevlådan häromdagen. Å med tanke på hur lite jag kör bilen och att den dessutom ska säljas så kändes det smartast att ställa av den. Det tyckte min plånbok med.

Nemo är på bättringsvägen! Han är inte alls lika snorig längre och jag är så glad för hans skull! Han har verkligen haft det kämpigt, jag med som har fått varit vaken med honom på nätterna. Men idag har han varit väldigt gnällig. Av de tecken han har visat så skulle jag gissa på att det är tänder på g, men det verkar det som man kan gissa på hur många gånger som helst innan det verkligen spricker fram några.

Nu måste jag tyvärr gå och väcka min lilla prins så jag kan mata honom innan vi ska iväg till kyrkan. Känns inte alls kul att väcka honom men har inget annat val.

Ha en trevlig kväll!