eko

love it or leave it!

Eric Saade

Kategori: Min vardag

Efter en sjukt rolig kväll på stadsfesten igår så fick jag den bästa avslutningen jag bara kunde drömma om. Var ju och kollade på Eric Saade igår. Hans show var grymt bra!. Jag tycker verkligen att han är skit duktig. Blir mobbad som fan för det hela tiden men jag står för det. Man kan faktiskt vara 29 år och tycka att han är bra. Hur som helst så sas det ju att han inte skulle skriva några autografer alls på grund av säkerhetsrisken. Jag stod ändå kvar och hängde för jag ville se då han åkte iväg. Ja, jag är så galen, det var jag och en massa fjortisar. Jag pratade en del med dansarna och fick chansen att tala om för dom hur bra jag tyckte att showen var. Skakade hand med dom och småpratade lite. Bara DET tyckte jag var jätte roligt. Saade stod inne i någon byggnad och efter rätt så läng tid så var det dags för Eric att åka iväg till hotellet. Vid det laget så var det nästan ingen kvar som stod och väntade på Saade. Han gick fram till avspärrningen och talade om för oss att han inte skulle skriva några autografer. Skit i det tänkte jag, jag ville bara se dig igen. Fick skaka hand med han med och lyckan var gjord. Haha! Sen gjorde jag något helt galet och impulsivt som jag knappt kan fatta själv att jag gjorde, jag sprang bort till hotellet där han bor och hann dit innan bilen han åkte i. Med andan i halsen så får jag fram frågan om jag inte kan få en autograf. Varför vet jag egentligen inte. Vem samlar på autografer i min ålder lixom?! Ja men självklart svarar han. Börjar gräva i min väska efter något att skriva på och håller på leta ihjäl mig efter en penna. Dom skrattar åt mig lite då dom frågar om jag har sprungit. Står ju och flåsar som en dåre.Till sist så hittar jag en penna och Eric frågar vad jag heter och vad jag tyckte om showen. Sedan frågar jag om jag får ge han en kram och även detta går bra. Så här i efterhan så ångrar jag mig sjukt mycket att jag inte tog ett kort då jag stog där men allt gick så fort att jag fattade inte vad jag höll på med. Står jag verkligen och pratar med Eric Saade? Haha! Jag tackar så mycket och vänder på klacken och går, ville inte störa dom nå mer. Jag vet att hela grejen är helt galen och säkert lite fjantigt med men vet ni, det bjuder jag på! Och jag kan lova att jag inte ångrar det. Skulle jag få chansen så skulle jag göra om det!
 

Pusslande

Kategori: Min vardag

Mitt liv består mest bara av jobb och grubblerier över vart Nemo ska befinna sig alla dagar då vi jobbar. Dagis är ju så lämpligt stängt hela juli månad och då varken jag eller Daniel har semester så innebär ju detta en del pusslande med vart vi ska ha vårat älskade gryn. Å nej, jag vägrar sätta honom på nåt sommardagis med nya fröknar och nya barn. ICKE! Vet inte ens om jag har rätt till det eftersom han går på ett privat dagis och inte kommunalt. Hur som helst så skjutsar jag hellre honom till personer som är bekanta med honom. Idag var han hos morfar, det hade gått finfint. Blir ju alldels stolt som mamma då jag får höra hur bra han har skött sig, att han har ätit bra och somnat ute i vagnen utan problem. Jag har verkligen tur som har en sådan lättsam unge!

Ute på gården så håller ett staket sakta men säkert att ta form. Blir nog bra då det är klart.

Nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag. Sedan blir det inte så mycket mer denna kväll. Sov dåligt inatt så jag hoppas kunna ta igen lite sömn inatt istället.Jag med sågen i högsta hugg då björkarna avverkades. Ni trodde väl inte att jag låg på latsidan?


Nemo hjälpte såklart till också med sin motorsåg.