eko

love it or leave it!

Smartson

Kategori: Min vardag

Har hittat en jätte rolig sida där man kan få vara med och testa olika saker, helt gratis. Just nu så försöker jag få vara med och testa LG Optimus 2X. Vore ju kul om man blev utvald att bli testpliot till den så jag också kan hänga med i snacket om appar och grejer. Jag har ju bara en sån där telefon man kan ringa på, jag är ju heeeeelt ute. ;)

Om du också vill vara med tryck här! ---> http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ Men skynda dig, är sista dagen idag. Annars finns det ju mycket annat skoj man kan anmäla sig till, finns hur mycket olika saker som helst.

Fredagsmys

Kategori: Min vardag

Idag tog jag och Nemo en tripp till biblioteket. Det tyckte han var roligt som vanligt. Fast efter en stund som ensamt barn att leka i det stora trä-äpplet så blev han uttråkad. Han började springa iväg till andra delar av biblioteket och det kanske inte uppskattades så jätte mycket av alla stackare som satt där och hoppades på lugn och ro. Jag försökte på allehandavis att få barnet att återvända till barnhörnan men han ville mest bara gå runt och säga hej till folk som han såg. Efter en stund så dök barnen och personalen från Nemos dagis upp. Då blev det genast mycket roligare att leka vid barnhörnan. Tyvärr så insåg jag att jag hade glömt att sätta upp parkeringssnurran (heter det så? Aja, ni som bor i härnösand fattar nog vad jag menar). Vet ju att sugaren brukar vara rätt flitig på att sätta böter om man inte satt upp den så jag fick helt enkelt klä på Nemo och gå till bilen för att fixa detta. Tog en sväng på stan och hann även med ett snabbt besök hos Nemos farmor och farfar innan det var dags för hemfärd.

Vi var nämligen beordrade från huset av den anledningen att trapprenoveringen är i full gång ...igen. Är ju bara tre år sedan vi började renovera den. Danne skulle hålla på att slipa och ha sig och ville helst inte ha hjälp från sin tvååriga son. Efter att Nemo hade sovit så kom farfar hit och hämtade Nemo för att åka till badhuset, för andra gången den här veckan. Var oerhört tacksam över detta eftersom pluggningen helt hade fått stå tillbaka idag på grund av ovannämda barn.

Rätt tråkigt inlägg, jag vet men jag har inte så mycket att berätta. Imorgon blir det en visit hos Nemos morfar med familj. En av Nemos kusiner skulle vara där med. Det blir nog roligt.

Nu blir det slappa i soffan ett tag.

Dietist

Kategori: Min vardag

Här är det dåligt uppdaterat som vanligt. Sitter mest och pluggar då jag sitter vid datorn. Får panik då jag tänker på vad mycket jag har kvar att göra innen kursen är slut. Hoppas verkligen att jag hinner. Tanken är ju att jag ska söka till beteendevetare och förhoppningsvis börja plugga det till hösten. Men ju mer jag tänker på att börja plugga igen desto mer kommer min gamla dröm tillbaka, att plugga till dietist. För några år sedan så pluggade jag in nödvändiga ämnen för att söka till dietistprogrammet men jag kom tyvärr inte in. La det på hyllan och läste till behandlingsassistent istället Men intresset för kostrådgivning finns definitivt fortfarande kvar. Jag tror ärligt talat att det är min drömyrke, att få jobba som dietist. Tyvärr så är det ju så att den närmsta dietistutbildning är i Umeå och den finns inte på distans. Hur jag än vrider och vänder på det så känns det omöjligt för mig i dagsläget att plugga 3 år (minst) i Umeå. Så att läsa till dietist får nog fortsätta att vara en dröm för mig. Tyvärr!

Efter fallolyckan där jag gjorde illa ryggen så har min träning fått stå tillbaka. Igår så provade jag att träna igen och det gick jätte bra. Blev så inspirerad då jag surrade med sis som berättade att det går jätte bra för henne att träna, du är så duktig! Så nu är det bara att ta sig i kragen och sätta igång igen, sommaren är snart här... ja även om det inte känns som så då man tittar ut idag. SNÖ!

Nu ska jag plugga.
Trevlig helg!