eko

love it or leave it!

Jag vill gå uuut!

Kategori: Min vardag

Idag är det strålande sol ute och det lockar verkligen otroligt mycket för mig att gå ut på en långpromenad. Dessvärre sitter jag inne och skriver på min b-uppsats istället. Vi var ut på en mindre familjeutflykt till lekparken på förmiddagen och det var så skönt att få komma ut. Tyvärr så har jag nu skjutit skolarbetet framför mig alldeles för länge så nu kommer jag inte undan längre. Bara till att bita i det sura äpplet och göra det. Lite senare idag så ska vi åka ut till mormor för hon fyller år så jag måste verkligen plugga nu. Man kan ju undra varför jag sitter här och skriver istället eeeeeh.

Jaja, ha det så bra alla ni andra ute i det sköna vädret. Jag är inte alls nå avundsjuk, inte det minsta alls........
Vad var det nu jag skulle göra....? Plugga var det ja! Verkligheten gör fan ont ibland. Mycket skönare att bara blunda och låtsas som ingenting. Jag gillar att köra strutsstilen, huvudet i sanden. Det får gå så länge det går.
Emma!! Skärpning nu för fan! Plugga! Hehe! =P

Back to reality!

Det här med mode

Kategori: Min vardag

Jag kan verkligen inte förstå mig på vissa bisarra modeshower. Av en händelse så ramlade jag in på en sådan show på youtube idag. Finns ingen av dom som ser riktigt klok ut! Kolla exempelvis på hon som kliver in 1.30 min in i showen med typ gladpack lindad runt huvudet, eller hon som kommer efter henne med en navkapsel som hatt. Är jag helt ute jag eller som inte förstår mig på sånt här?! Jag sitter ju fan och skrattar läppen av mig åt dessa kreationer, för att inte tala om sminkningen!! Varför målar man läppstiftet på det där viset? Visserligen var den här showen från 2009 men jag har svårt att tro att det ser så mycket bättre ut idag.

Pitbull

Kategori: Min vardag

Favvolåten just nu dåra.

Vet att jag är lite dålig på att blogga nu. Men det är mycket nu, en uppdatering kommer senare.

Puss!

Dagens lunch

Kategori: Min vardag

Idag testade jag att göra nåt nytt som jag inte gjort förut, Quinoabiffar. Hittade receptet på Quinoapaketet men eftersom jag saknade hälften av allt som skulle vara i så blev det lite hittepå. Rätt nöjd med resultatet, det smakade ganska bra och kvalade in som bra mat. Rörde även ihop en mango chutneydip till som gjorde det lite extra gott. Serverade biffarna med sallad och grillad zucchini. Kommer jag definitivt att laga igen!

Nemo har fått en tatuering!

Kategori: Min vardag

Ja, en gnuggis såklart. Men han är hur stolt som helst. Tyvärr blev det nåt tokfel så det gick inte att vända på bilden så ni får helt enkelt lägga huvudet på sne. =)

Blå Phalaenopsis

Kategori: Min vardag

Titta vilka snygga orkidéer jag hittade på coop! Coolt med blåa! Fast jag har för mig att någon har sagt till mig att blommorna inte är blåa då dom blommar om. Hur som helst så var dom hur frän som helst så om någon känner för att köpa en sån till mig så tack gärna. ;)