eko

love it or leave it!

Känslan när...

Kategori:

Nemo kommer och hoppar på en tidigt på morgonen och ropar "Vakna mamma! Det är inte natt längre!" Jippie! Hade gärna legat kvar ett tag till men det är bara att inse att den tiden är förbi.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, tittar man ut så ser ju vädret inte direkt roligt ut. Funderar på om jag kanske ska vara så duktig att vi bakar lite bullar, får se om jag får ork. Bullar passar ju inte direkt in i mina tankar om "Nu om måste jag skärpa till mig med maten". Mina kläder har tyvärr krympt en aning i sommar så jag måste anpassa kroppsstorleken efter dom. Hehe!

Nä nu jävlar...

Kategori: Min vardag

Titt, bara titt! Jag har ändrat design på min blogg. Det vill säga: jag har lagt till en design på min blogg. Haha, varför hade inte jag fattat att det bara var att trycka på en knapp? Så istället för att bara ha en vit, ful å tråkig så blev den nu vit med svarta inslag. Passar mig perfekt!

En ny iPhone, igen!

Kategori:

I fredags var jag och köpte mig en ny iPhone. Den jag köpte i mars tappade jag ju i klubbsjön på midsommardagen. Jag fick upp den lika snabbt igen men hela telefonen var under vatten. Såg hur displayen lyste under vattenytan. Direkt efter så slutade högtalaren att funka, dock gick det till sig under dagens gång. Men ju längre tiden gick desto mer skum blev högtalaren. Efter några turer på Länsförsäkringar så blev jag till sist beviljad en ny på försäkringen. Självrisken på 1500 fick jag ju såklart stå för. Köpte en vit den här gången, så det känns som att jag har köpt en ny. I övrigt är den exakt lika, tom allt innehåll eftersom jag synkade telefonerna via datorn. Lite sugen var jag allt på att vänta en månad till eftersom jag vet att iPhone 5 är på g att släppas men ah, det fick bli så här.

Idag har jag varit å bränt lite (läs mycket) pengar i birsta, blev en dyr helg för fröken Emma det här. Lite ångest har jag... Men va fan, man lever bara en gång så då kan man ju lika gärna slå på stort.

Kan inte sova...

Kategori:

Samma sak varje natt... Jag somnar relativt fort efter att jag har lagt mig, sover några timmar, ibland 1 ibland kanske närmare 3. Sedan vaknar jag och är klarvaken! Kan ligga å snurra vaken i sängen i flera timmar utan att somna om. Så sjukt störande! Fattar inte vad det beror på! Eller ja, på sätt å vis gör jag nog det. Har mycket tankar som far runt i huvudet som gör att det är svårt att slappna av. Men det känns så märkligt att jag ska vakna mitt i natten, jag somnar ju utan problem på kvällen. Det här har hållit på i bra många nätter nu å jag börjar känns mig rätt så sliten av den uteblivna sömnen. De första nätterna som det här höll på så hade jag sån grym ledvärk så jag tror att det var smärtan som väckte mig. Men den har släppt nu, å i skrivande stund har jag ingen ledvärk men vaknade ändå. Fasen vad less jag börjar bli på allt det här nu. Ska gå upp å kika lite nu, en natt då jag var vaken såg jag en räv springa runt alldeles utanför köksfönstret. Kanske jag kan hitta nåt annat djur idag.

Skogens guld

Kategori:

Gick ut i skogen på förmiddagen. Hade egentligen inget direkt mål med skogsvistelsen. Om jag skulle plocka blåbär, svamp eller bara sitta på en stubbe och glo. Vart en blandning av allt. Fick med mig lite blåbär hem å även lite kantareller, både gula å trattisar. Blev kantarellmacka till lunch.