eko

love it or leave it!

Nemo 5 år!

Kategori: Nemo

Idag fyllde alltså Nemo fem år. Det har varit en bra dag och han har blivit uppmärksammad både hemma och på förskolan. På lördag väntar kalas som han längtar jättemycket efter.

Hinner tyvärr inte skriva mer än så du klockan är mitt i natten. Får berätta mer om födelsedagen vid ett senare tillfälle. 


Förväntansfull

Kategori: Nemo

Sista kvällen som fyraåring. Imorgon fyller min älskade onge hela handen.

 

Less

Kategori: Min vardag

Meeeeeen! Hade skrivit ett långt inlägg med bild och allt som försvann när jag skulle publicera det. Typiskt! Sorry allihopa, får skriva nåt inlägg senare. 

Work work

Kategori: Min vardag

Frukostsmoothie ute på altanen innan dags för jobb. Tycks ju bli finare väder idag än igår. Typiskt när jag ska jobba. Fast å andra sidan var jag ju inne och målade hela dagen igår. Kalas för Nemo på lördag. Kommer allt bli klart? Stress! 
Nu ska jag snöra på mig skorna och promenera bort till jobbet. Jag önskar alla mina fina läsare en bra dag! 

Nummer två

Kategori: Min vardag

Höll på måla till närmare ett inatt. Första strykningen på murstocken är klar, sånär som lite smådetaljer. Färgen täckte inte helt, naturligtvis. Bara för att det är sååå roligt att stå inne och måla. Hörde nåt om att det skulle bli finväder idag, om jag får vara lite egoistisk så hoppas jag nästan att det inte blir det.

Aja, påt igen ba! Strykning nummer två. 


Renoveringen tar aldrig slut

Kategori: Min vardag

Fredagens nöje består av att måla den öppna spisen. Tidsödande och inte jättekul, men snyggt blir det. Det vita är grundfärg och det gråa är färgen den till sist ska bli. 

Sommarvärme

Kategori: Min vardag

Vilket underbart väder det är idag! Jag drog ut bärbara datorn och satte mig och pluggade på altanen. Riktigt skönt! Egentligen skulle jag behöva måla lite inomhus med men det får nog vänta tills ikväll. Vill njuta av vädret så mycket jag bara kan. Tror att det skulle vara finväder i helgen med men på söndag jobbar jag så då missar jag förmodligen all sol den dagen.

Igår hade jag 204 sidvisningar på min lilla blogg. Så mycket har jag knappt haft någon gång. Kanske vid nåt tillfälle tidigare då det var en ganska stor blogg som länkade till min. Antalet besökare ökade rätt mycket men gick mer igen lika snabbt. Möjligtvis för att jag ibland är himla dålig på att uppdatera här men kanske även för att min blogg inte alltid är den roligaste att läsa. Men den är skriven med kärlek. Det jag skriver är ärligt, lagom privat och mellan varven lite rolig också. I alla fall tycker jag det. Haha! 


Vad goa ni är!

Kategori: Min vardag

På grund av mitt senaste inlägg fick jag veta att en "gammal" läsare fortfarande hänger kvar här. Vad kul! Trodde du gett upp min blogg för längesen M. Det blir lite privata meddelanden såhär när det inte finns någon blogg att svara i direkt. Hoppas det är okej. Jag har aldrig varit den som försöker ragga läsare men jag måste ju erkänna att jag blir glad när jag märker att folk faktiskt vill läsa mitt dravvel. Till och med folk som inte känner mig. 

För tillfället är jag ute på en promenad, den blir ju inte så effektiv och snabb eftersom jag går och stirrar ner i luren men det är ändå skönt att komma ut och få lite frisk luft.


Ibland blir man glad

Kategori: Min vardag

Loggade in på min blogg och det hade fullkomligt sprutat in kommentarer från en ny läsare. Jag blir löjligt glad av sånt. Tack och välkommen H, nu fick jag en anledning att bli bättre på att uppdatera bloggen. Måste ju försöka behålla de få läsare jag har. 

Är du nöjd nu?

Kategori: Min vardag

Buhu! Har drömt mardrömmar precis hela natten. Rätt väntat ändå. Inge kul att vakna upp och  vara ledsen. 

Loka Crush

Kategori: Min vardag

Nyss hemkommen från en promenad. Nu ska jag sjunka ner i soffan å titta på Greys. Festa på nya Loka Crush. Hur god som helst! Definitivt en ny favorit! 

Syrligt eller sött?

Kategori: Min vardag

När jag var och handlade häromdagen så hittade jag dessa. Smaksatt vinäger! Låter väldigt spännande men jag är inte så sugen på att lägga ut 100 spänn för att prova något som kanske inte alls är gott. Riktigt nyfiken på jordgubb, aprikos, passionsfrukt och blåbär. Eller alla är jag nyfiken på när jag tänker efter. Speciellt dom fruktiga. Undrar hur de smakar..? 

Längtan efter sommar

Kategori: Min vardag

Köpte mig årets första vattenmelon igår. Gott vare! Nemo åt mest faktiskt. 

Jaaaaa!!!

Kategori: Min vardag

Jag klarade statistiken! Fan vad gött! Satt på bibblan med min skrivpartner till C-uppsatsen då betyget ramlade in. Högsta bedömningen. Jag dog av glädje och ingen av oss kunde koncentrera oss på uppsatsen efter det glädjande beskedet. Statistikböckerna är nu återlämnade till bibblan och spss ska avinstalleras så fort som möjligt. 15 poäng kvar nu... Pepp pepp! 

Ännu en bild från mässan

Kategori: Min vardag

Glömde lägga ut den här bilden, autograf från gladiator Kitsune. Hon tyckte att han hade ett fint namn. 

Superlördag

Kategori: Min vardag

Har spenderat hela dagen i Sundsvall. Det höll på bli en helt katastrofal resa då jag upptäckte att jag glömt min börs hemma. Bröt ihop en sväng innan jag kom på att jag kunde föra över pengar med telefonen till syrran som också var där. Vi har samma bank så det gick ju på sekunden. Då vart jag glad igen. 

Först gick vi en sväng på Birsta, köpte nya gymnastikskor till Nemo. Vart en ny parfym på body shop och en rumsdoft. Sen blev det en sväng på lager 157 där jag handlade rätt så mycket kläder till mig själv, tre linnen, en tunika, två tröjor och 2 halsdukar. Oooops!

Sedan åkte vi till vårmässan och gick där och strosade. Kollade på Pettson och Findus med Nemo och Zeke sen fick de härja loss på hoppborgshörnan de ställt upp. Har haft en jättebra dag och nu ska det bli skönt att glida ner i soffan.


True that

Kategori: Min vardag

Don't forget when you point one finger, there are three fingers pointing back to you.