eko

love it or leave it!

Helgjobb

Kategori: Min vardag

Imorgon och på söndag ska jag jobba. Känns lite trist nu när det är helg å allt. Tröstar mig med att sis också jobbar i helgen. Vad hade jag gjort annars i helgen, förmodligen pluggat. Jobbet genererar ju trots allt pengar. 

Ibland går det bra

Kategori: Min vardag

Känns lite bättre nu än tidigare idag då jag hade mitt lilla sammanbrott. Är fortfarande sjukt nervös för statistiken men vart lite gladare då jag fick betyg på mitt senaste paper. Hade sagt att jag skulle dansa segerdansen om jag fick ett E, alltså precis godkänd. Jag tycker själv att hela arbetet sög varför jag blev glatt överaskad när jag läste återkopplingen från läraren och ser att jag har fått ett B!! Alltså what?! Arbetet sög ju, eller gjorde det inte det? Fy fan vad grym jag är. Få ett B på kurser på C-nivå är inte illa pinkat tycker jag. Självförtroendet växte lite nu i alla fall. Om jag nu bara kunde hitta nån som är grym på statistik som kan lära mig ett å annat... Anyone?

Jag håller på tappa fotfästet

Kategori: Min vardag

Min stackars försummade blogg. Jag har inte tid att blogga längre. Skolan håller på att ta knäcken på mig. Det är fullständigt vidrigt hur mycket jag måste göra nu på slutspurten. Det som är det allra värsta för mig är statistiken. Helt ärligt, jag fattar verkligen ingenting! Samtidigt som jag pluggar statistik så förväntas jag ju även att skriva en C-uppsats. Som det känns nu med statistiken skulle jag hellre skriva 10 C-uppsatser än att skriva en enda tenta i statistik. Jag mår både fysiskt och psykiskt illa av statistiken och först när den är klar kommer jag att bli en människa igen. Hur ska jag klara detta?! Jag tror inte att det blir någon examen för mig. Jag kommer aldrig att klara statistiken. Skjut mig snälla!

Meeeeeen!

Kategori: Min vardag

Varför somnar jag aldrig?!

Födelsedag

Kategori: Min vardag

Idag fyller jag år. Har haft en jättebra dag. Hade ett lite kalas här hemma. Valde att inte ha så stort då vi är mitt uppe i renovering å så. Fick fina presenter som jag blev supernöjd över. Hade faktiskt köpt en tårta. Har verkligen börjat se fördelen med att köpa fika istället för att stå en hel dag och baka. Smidigt! Hade bara bakat bullar och gjort chokladbollar. Fick massa fika över som vanligt. Gav ändå bort en hel del. Hade tänkt springa över till grannen med lite fika men de verkade inte vara hemma. 

Imorgon blir det ytterligare ett kalas. Är systerdottern som fyller år då. Kommer rulla fram av allt fika. 

Nu ska jag glida ner i sängen. Sockerstinn och trött men glad och lycklig. 

Tack för all uppvaktning idag! Puss och kram! 


Läkarbesök

Kategori: Min vardag

Snart dags för läkarbesök. Får se om jag ska fortsätta med sprutorna samt om jag kan sluta med kortisonet och övrig medicin. Förutom sprutorna äter jag ju 5 tabletter om dagen för min reumatism. Vore trevligt att få dra ner på det.