eko

love it or leave it!

Sagt av Nemo

Kategori: Nemo

Kom just hem från en promenad. Nemo ligger i sin säng å lyssnar på en skiva. D står inne i badrummet å skruvar upp en takskiva. Nemo kommer ut från sitt rum med snabba steg och säger med bestämd ton till Daniel: Det var ett förskräcklig ljud här inne! Oj oj oj vad det låter! 

Svårt att hålla sig för skratt. Gulligaste ungen ever! 

Thank god it's Friday!

Kategori: Min vardag

Åååååh! Jag vill gå ut i solen! Fatta att jag nästan är genomskinlig av blekhet. Här sitter jag inomhus å skriver på nån vidrig C-uppsats istället för att njuta av vårsolen. 
 
Idag är det i alla fall fredag. Såååå skönt. Den här veckan har varit jobbig på så många olika plan att jag känner mig helt slut. Det hade räckt med att en grej hände men naturligtvis skulle allt hända på en och samma gång. Det räcker nu okej! 
 
Tog en selfie imorse och ja, den hårda veckan har tagit ut sin rätt. Vad fan hände liksom?!
Okej, jag erkänner, bilden är snodd men då jag i det närmaste skrattade läppen av mig när jag såg den ville jag dela med mig till er läsare. Den är faktiskt ganska lik mig i det tillstånd jag befinner mig i. 

Promenad genom Härnösands gator

Kategori: Min vardag

Nyss hemkommen från en promenad. Shit vad kallt det var! Stod stilla å stirrade en del med så det var inte en effektiv promenad och det kan nog haft en del i att jag började frysa. Nu ska det bli skönt med en varm dusch. 

Avgörande tenta

Kategori: Plugg

Känns som jag är på väg mot min avrättning. Tenta i statistik idag... Den här tentan kan vara det som avgör om jag klarar utbildningen eller inte. Mår illa av oro och nervositet.
 
 

Finaste komplimangen av finaste pojken

Kategori: Nemo

Sagt av Nemo: Mamma, du är så snygg så snygg. Så snygg att... jag älskar dig! 

Kan jag få bli frisk nån gång?!

Kategori: Min vardag

Är fortfarande inte helt återställd från magsjukan. Den tog ett omtag igår som fortfarande håller i sig. Känner mig helt slut. Bland det värsta med att bli sjuk är att livet runtomkring slutar ju inte pågå bara för att man blir däckad i sjukdom. Allt annat ska ju fungera ändå liksom. Jag har ju galet mycket med skolan som bara måste göras. Det kan jag ju inte strunta i direkt. Usch! Hur kunde jag längta efter att bli vuxen när jag var liten? Det suger att vara vuxen! Det suger ibland att vara barn också men på ett annat sätt. 

Solen skiner ute, det är vår. Gissa hur sugen jag är på en promenad?! Massor! Törs dock inte ge mig ut då jag inte känner mig helt kry från magsjukan. Det blir väl fler soliga dagar. 

Puss & kram! 


Back from the dead

Kategori: Min vardag

Mår bättre nu. Har legat större delen av dagen idag med men börjar kunna vara uppe mer och mer. Har druckit både blåbärssoppa och fil idag, samt vatten. Det är inte klokt vad törstig å uttorkad jag var. Fast inte så konstigt i och för sig. Känner fortfarande ett lätt illamående men det är inget mot hur det var igår. Herregud alltså! Snart är det två dygn sedan jag stoppade fast föda i munnen. Räknar med att kunna äta imorgon. Hoppas det dröjer länge innan jag åker på detta elende igen. Gårdagen vill jag aldrig uppleva igen.

Magsjuka

Kategori: Min vardag

Uuuaa! Jag har åkt på magsjuka! Fy sjutton vad dåligt jag mår. Harlegat på golvet inne i badrummet halva dagen. Detta efter att ha vänt ut och in på magsäcken ett antal gånger. Har fått i mig några klunkar vatten men thats it. Nu ligger jag i sängen å väntar på nästa språngmarsch till toan. 

Buhu!

Kategori: Min vardag

Usch vilken kass period jag har nu. Jag mår inte alls bra. Jag känner mig ledsen och less. Egentligen har jag inget speciellt att klaga på men jag är så känslig att varje liten grej blir gigantiskt  stor för mig. Jag kommer på mig själv att gå runt å sucka å stöna å vara nära till gråt hela tiden. Tror att jag har mycket oro för skolan, är då sjukt mycket hela tiden. Hoppas verkligen att det vänder snart, är så påfrestande att må såhär.

Dags för spruta i magen igen ikväll. Bläk!