eko

love it or leave it!

Morsdag

Kategori: Nemo

Fick den finaste morsdagspresenten av den finaste ongen. Bilden han ritat på mig är på pricken likt. 

Att bli förkyld eller inte

Kategori: Min vardag

Ännu en måndag har passerat. Trodde jag skulle vara svintrött idag med denna helg i ryggen men det har faktiskt gått bra. Dessvärre tror jag att jag håller på bli förkyld. Har nysit och varit småtäppt i näsan till och från hela dagen. Tänkte till och med ett tag att jag kanske fått pollenallergi såhär på äldre dar. Efter middagen gick jag ut på en promenad och kände då efter en stund hur halsen började göra ont. Detta har sedan eskalerat mer å mer och det känns verkligen som att det är på väg att bryta ut. Men jag kan ha tur, det kan vända under nattens sömn. 

Skulle egentligen ha tagit en spruta idag (egentligen redan förra veckan) men jag hade slut på sprutor hemma. Brassade ner till Apoteket men även där var det slut. Snopet för mig. Kanske är lite bra ändå eftersom sprutorna tycks sänka mitt immunförsvar och det kanske inte är det bästa om man håller på bli sjuk. Nu har jag bara helvilda Spekulationer och har egentligen ingen aning om vad jag pratar om.

Tyvärr kan jag inte avslöja min lilla hemlis för er ännu. Det får bli längre fram. 

Nu ska jag försöka sova bort den begynnande förkylningen. 

Puss! 
Iris, torktumlarkatten! 

En kort sammanfattning av lördagen

Kategori: Min vardag

Efter en fartfylld lördag börjar det kännas lockande att gå och sova. Nemo har varit på gympakalas. Fullt ös och verkligen lyckat. Han blev lite ledsen då det vart för högljutt och han fick ont i öronen, annars hade han superoligt. 

Efter gympakalaset var det dags för kalas nummer två, Patriks (aka Aspan) 30-års fest. Han blev kidnappad och förd till restaurangen på badhuset. Det kanske inte låter så fancy att gå på restaurangen på badhuset men för er som inte vet det är den jättefin och mysig. Där inmundigades en god grillbuffe tillsammans med släkt och vänner. Efter middagen blev han åter bortförd med ögonbindel ner till raggarklubbens klubblokal. Sällskapet hade då tagit sig dit och tog där emot honom. Efter att vi varit där en stund var det dags för kvällens final, presenten. Danne mfl har under flera månaders tid putsat och skruvat med hans Camaro som stått stilla i cirka 4-5 år. Det var en total makeover och när han fick ta av sig ögonbindeln för tredje och sista gången vart han helt stum. Tror att han blev väldigt glad, det verkade som så i alla fall. Han fick ut och åka en sväng innan han kom tillbaka till festlokalen. Det hade då blivit dags för mig och Nemo att bege oss av hemöver. Festen fortsätter för de andra men jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att vara hemma i lugn och ro.

Också några bilderHemlighetsfull

Kategori: Min vardag

Idag hände en rätt stor och rolig sak. Jag kan inte riktigt gå ut med vad än. Ni som står mig nära vet redan. Å nej, jag är inte gravid så alla sånna spekulationer å tankar kan ni lägga ner. Det är ändå en sak som kommer ha ganska stor betydelse för min framtid. Nu ska jag bara ta ett beslut hur jag ska göra så kan jag berätta för er läsare sen. Eller er förresten? Jag kanske inte har någon läsare kvar längre eftersom jag är så kass på å blogga. 

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen, är så sinnesjukt trött hela tiden (nej fortfarande inte gravid). Lovar att uppdatera snart igen. 

Bjuder på en bild från då kusin Zeke var här och byggde lego.