eko

love it or leave it!

Starstrucked

Kategori: Blandat hittepå

Idag var jag på en föreläsning med Leo Razzak. En fantastiskt bra föreläsning om hans uppväxt, mångfald, situationen i Sverige och mycket mer. Han var otroligt skicklig och det han sa var väldigt sant. Jag är ju som jag är så jag klampade rakt fram till honom efter föreläsningen och berömde honom för hans föreläsning. Han tyckte det var schysst att jag kom fram och kramade om mig. Vart lite starstrucked där. 

Det är ju lite roligt hur vi människor funkar ändå. Vi kan gå och tänka fina tankar om andra men vi säger det aldrig till dem. Jag resonerar som så att har du nåt fint att säga om en annan människa, säg det till den personen. Höll inte sånt för dig själv. De flesta människor blir glada av komplimanger även om det råkar vara en kändis. 

Bilden jag tog av honom vart kass så för att ni ska förstå vem jag pratar om lägger jag ut en bild lånad från Google. 
Han har bland annat spelat i tv-serien Torpederna. I senaste avsnittet av solsidan var han också med. 

Onödigt ärlig

Kategori: Min vardag

Har precis stått på Crosstrainern i 20 minuter. Gick sådär, de 20 första minuterna var värst. Efter 2 minuter fick jag andnöd, efter 4 minuter trodde jag att jag höll på dö och knappade snabbt fram numret till ambulansen. Better safe than sorry. Behövde dock aldrig ringa dit eftersom jag svimmade när jag tränat färdig. Okej, lite överdrivet kanske men nära på sanningen. Har inte tränat sedan Gustav Vasas tid och det märks. Kilona har liksom smugit sig på mig och kroppen har intagit en mindre attraktiv form. Vad fan hände liksom?! Att jobba på kontor gör en inte smal har jag upptäckt, i alla fall blir inte jag det. Önskar verkligen att jag hade bättre karaktär, kanske man kan önska sig det i julklapp.

Hårmodell

Kategori: Min vardag

Idag var jag hårmodell åt min kompis. Jag hade egentligen tänkt spara ut mitt hår men är man snäll så är man. Min frisör tillika bästa vän skulle gå en kurs och jag brukar alltid ställa upp som modell då hon ber mig. Blev rätt nöjd med frisyren. Bortse ifrån att jag ser tvärdum ut på kortet bara. 

Avgång från tjänst

Kategori: Min vardag

Igår tog jag beslutet. Beslutet jag funderat över så längre. Om jag skulle fortsätta som HR-konsult eller gå tillbaka till skolförvaltningen. Jag lämnade in min begäran om avgång från tjänst. Vilket jobb tror ni jag valde? :) 


Ibland blir det fel

Kategori: Min vardag

Arbetsdagen slutade allt annat än bra. Ett misstag precis när jag skulle gå hem gjorde att resten av kvällen varit rätt deppig. Jag slår som vanligt mig själv på käften när jag gör misstag. Inget stort misstag egentligen men tillräckligt för att jag ska bli helt knäckt. Tröttsamt. 

Pusselbitar

Kategori: Min vardag

Tiden går i en rasslande fart. I bloggen händer det inte mycket. Mitt humör pendlar enormt, det är många bitar som behöver falla på plats i mitt stora livspussel. Vägen dit är inte lätt och valen som måste tas är svåra. Jag säger inte mer om det just nu men jag har det lite tungt. 

Jag saknar att blogga. Tiden räcker inte till, jag är verkligen helt slut då jag kommer hem från jobbet. Jag lägger mig pinsamt tidigt och gör typ ingenting på kvällarna efter att middagen är undanstökad. Det finns ingen energi kvar, jag borde typ träna eller promenera men jag är lat. Promenaderna saknar jag sjukt mycket men jag törs knappt gå ut längre. Det har varit så galet mycket överfall så jag är livrädd att vara ute. 

Ikväll har jag i alla fall varit på föräldramöte på Nemos skola. Det var barnen själva som fick presentera verksamheten. De var duperduktiga! Jag vart såklart stolt som en tupp när jag hörde Nemo stå och berätta saker. 

Nu ska jag kolla på Greys anatomy sen blir det sängen. 

Igår var bästa Anja här å sov över, mysigt! En pusselbit i mitt liv som alltid är på plats

Såhär ser det ut för det mesta på kvällarna här hemma

Finaste kusinerna