eko

love it or leave it!

Svammel

Kategori: Min vardag

Är så vansinnigt trött hela tiden. Jag orkar verkligen ingenting på kvällarna. Kommer hem strax efter 17.00, lagar mat. I bästa fall åker jag på gymmet efter det, men det är sällan. Sen påbörjas läggningen av Nemo, jag tar en dusch sen går jag å lägger mig. I princip så ser mina kvällarna ut. Jag är helt slut! Natten som var mot idag så sov jag 8 timmar, hur kan jag ens vara trött då?! Aja, jag ska inte klaga. Är ju så skönt att gå och lägga sig, jag är nog en riktig latkorv egentligen. 

Hände en liten grej idag som gjorde mig på jättedåligt humör. Ingen stor grej alls egentligen men jag vart bara sjukt irriterad. Känner att mitt tålamod är väldigt lågt för tillfället. 

På fredag ska jag åka till Hudiksvall på studiebesök, det ska bli så himla roligt att göra nåt annorlunda på jobbet! Åker med Malin som jag jobbar med. Hon och jag kommer jättebra överens så det känns superkul. Kommer hem 17.01 med tåget. Sedan klockan 18.00 ska jag befinna mig på afterwork med mitt gamla jobb på Brunne. Får köra nån slags raggardusch annars kommer jag aldrig hinna. Haha! 

Bjuder på en bild av mig själv. 


Äntligen fredag

Kategori: Min vardag

Den här veckan har varit lång och dryg. Jobbet är fortfarande svårt även om jag lär mig det bättre och bättre. Just nu har jag beredskap och det skapar alltid en viss osäkerhet och stress. 

Både i onsdags och torsdags gick jag upp på högslätten (för er som inte känner till det kan jag berätta att det är en idrottsanläggning). Där hölls Bri-olympiaden för skolorna. Jag såg min chans att få träffa alla fina ungar på Brunneskolan så jag nyttjade min friskvårdstimme å traskade dit. Jag blev mött av massvis med kramar, fina ord och tjat om att jag ska komma tillbaka. Det var helt underbart att träffa alla elever igen! Jag saknar dom så! Det vart nästan riktigt jobbigt när jag fick höra hur gärna de ville ha tillbaka mig, eftersom jag ännu inte riktigt har bestämt mig hur jag ska göra med mitt jobb. Gaaaaah! Fattar inte hur jag ska kunna bestämma mig?! Tror aldrig att jag visade alla fina saker jag fick min sista dag på skolavslutningen. Tog kort för att lägga upp på bloggen men la nog aldrig ut det. Bättre sent än aldrig. 

Nemo hade sin första innegympa idag på skolan. Ojojoj, vad han var förväntansfull! Han hade fått nya inneskor, shorts, T-shirt, en jacka och en alldeles ny grön gympapåse. Vet inte hur många gånger han satt och packade och grejade med den igår kväll. Han var så stolt och glad! Så roligt att se! Hade så gärna velat se honom när han sprang runt där i gympasalen. 

Nu ska jag snart sova, lika trött som vanligt på fredag. Trevlig helg alla fina! 
 

Vart är fredagskänslan?

Kategori: Min vardag

Så var äntligen helgen här. Tyvärr har jag ingen vidare fredagskänsla. Det känns bara tungt. Jobbet tar musten ur mig fullständigt. Det har inte riktigt blivit som jag hade tänkt det. Har ju förlängt min tjänstledighet från skolan vilket är bra, behöver verkligen ta mig en funderare vad jag vill göra. 

Nu är det fredagkväll å jag är svinigt trött. Har inte tränat en gång under veckan, har knappt promenerat å har bara ätit skräp. Tror att jag fortsätter på den linjen i helgen med. 

Nu ska jag fortsätta ligga här i soffan å göra absolut ingenting. Trevlig helg på er alla! 


Att vara ny på jobbet

Kategori: Min vardag

Har haft två riktigt tunga dagar på jobbet. Det är svårt att vara ny och okunnig på ett jobb. Ännu svårare är det när man är fem stycken som är mer eller mindre lika okunnig. Vi jobbar i ett system som är svårt och ganska obegripligt om du frågar mig. Fattar inte hur jag nånsin kommer att kunna lära mig det. Har brutit ihop både en å två gånger idag. Min chef börjar nog snart undra varför hon anställde mig, jag klarar tydligen inte stress så bra. Inte den här sortens stress i alla fall, när jag inte har lösningar å svar på det som läggs i mitt knä. Nu har jag dessutom beredskap. Måtte ingen ringa mig för jag har fan ingen aning om vad jag ska göra då. Haha! Trycka lite här, ringa lite där... Hjälp...

Nemo går för fullt i sexårs nu. Han tycker att det är jätteroligt. 
Men vissa mornar är mer kämpig än andra att kliva upp.