eko

love it or leave it!

Nu har det vänt

Kategori: Min vardag

Nu börjar det sakta men säkert att bli mörkare igen. Tycker alltid att det är så sorgligt när det vänder. Men men, det är som det är. 

Har gått på långledigt tillsammans med Nemo. Så skönt och välbehövligt! Jag har redan hunnit umgåtts med flera fina personer som jag inte haft så mycket tid till förut. Utöver det så promenerar jag, massor! Skulle vara så skönt om jag kunde hitta lite disciplin igen. 

Hoppas på en avslappnad och skön semester. Hade bara reumatismen tyckt som mig hade det varit toppen. Fy sjutton vad dålig jag har blivit igen. Haft smärtskov i tre veckor nu, främst på nätterna. 
Sista dagen som HR-konsult

Kategori: Min vardag

På väg till min sista dag på jobbet som HR-konsult. Det känns sorgligt och jag vet att jag kommer gråta en skvätt när det är dags att säga hejdå. Jäkla känslor som ska ligga utanpå kroppen. Jag vill också kunna kontrollera mina känslor som normala människor. Aja let's do this. Har en hel sommar framför mig med lediga dagar. Å idag kommer Nemo hem igen! Har inte träffar det lilla livet sedan tisdags. Saknaden är enorm! 

Sommarlov!

Kategori: Min vardag

Nu har Nemo gått på sott efterlängtade sommarlov. Egentligen skulle jag ha haft min första semesterdag idag men då jag så hastigt och lustigt fick för mig att byta jobb, valde jag att jobba hela veckan. Jag insåg att jag inte skulle hinna avsluta allt annars.

För Nemos del var det bara hem å packa väskan efter sommaravslutningen så fick han följa med farfar ut till sommarstugan. Jag kommer inte träffa honom förrän på fredag igen. Så himla tråkigt men han får nog kul. Han trivs bra där ute och jag kan jobba utan dåligt samvete. Har dessutom dragit på mig kvällsjobb både ikväll och imorgon då de nyarekryterade vikarierna ska få introduktion i sitt nya jobb. Imorgon jobbar jag 07:45-21:00. Härligt för mig... Semestern har inte kunnat komma lägligare. Nu ska jag sova. 


Trollet Nemo

Kategori: Nemo

Har ju glömt bort att visa bilden på Nemo utklädd till troll. Han hade sommaravslutning på skolan för en vecka sen och då fick barnen vara utklädd till troll om de ville. De uppträdde med sång å dans. Har jag berättat vad stolt jag är över denna unge? Han är mitt allt. 
Kan även visa hur goda vänner Nemo och Iris är. 

Så söta! 

Sista beredskapen

Kategori: Min vardag

Har nu haft min sista beredskap som HR-konsult. Beredskapen har verkligen slitit hårt på mig och den kommer jag inte sakna. Ändå känns det lite sorgligt att veta att det var absolut sista gången. 

Då beredskapen var slut åkte jag ner å kollade på den stora båten Birka Cruises som stannade till här i Härnösand. Vilket pådrag! Riktigt kul å se. Hela Härnösand levde upp. 

Nåt som är mindre kul är att jag fått problem med reumatismen igen. Från att ha varit nästan symptomfri till att ha ont varje dag hela veckan. Om det beror på dåligt mående, att min sämsta period (sommaren) är på gång eller att medicinen nu helt gått ur kroppen (6 månader skulle det ta) är oklart. Klart är dock att jag har ont, jag blir halt, svårt att greppa å såklart blir jag nedstämd. Acceptera å gå vidare. 

Nu ska jag snart sova. En ny arbetsvecka står för dörren. Min näst sista vecka som konsult. Åååh, hoppas jag tagit rätt beslut nu. Den 15 juni har jag jobbat på HR-avdelningen 1 år, den 17 juni jobbar jag min sista dag. Det gick fort när det väl var klart att jag skulle byta jobb. 

Puss på er! 

Nytt jobb

Kategori: Min vardag

Bra gissat Mia! Kul å se att du fortf läser min blogg trots kass uppdatering. 

Visst älskar jag att jobba med barn. Jag har fått jobb som familjebehandlare. Ska bli så himla spännande och roligt! Påminner om jobbet jag hade förut på ett hvb-hem. Nu kommer jag att jobba mera hemmavid familjer som behöver extra stöd. Jag ska jobba med saker där jag gör skillnad och det tror jag verkligen att jag kommer göra i det här jobbet. Börjar den 22 augusti. Första ska jag ha en lång å skön ledig sommar och ladda batterierna. Jag behöver det och Nemo behöver det. Till hösten blir det nya utmaningar och det kommer nog bli jättebra. 

Det är dags att snacka allvar.

Kategori: Min vardag

Tänkte berätta om min lilla hemlighet nu. Jag har inte velat sagt nåt innan allt var helt klart vilket det är nu. Here we go... Jag har sagt upp mig från min tjänst som HR-konsult. Japp, helt sant. Det har väl inte undgått någon att jag mått ganska dåligt under en längre tid. Utan att säga för mycket kan jag säga att det har varit en tuff period för mig och det här är något jag behöver göra just nu för min egen skull. Det är tråkigt för jag hade verkligen trott och hoppats på att jag skulle jobba med det här länge. Så kan det vara. 

Nåja, jag har självklart inte bara sagt upp mig utan att första skaffa ett annat jobb. Nån av min 2-3 läsare som kan gissa vad jag ska jobba med härnäst? Mia? :) En ledtråd är att jag ska jobba med något som ligger mig varmt om hjärtat. Något jag brinner för, en hjärtefråga helt enkelt. Kom igen, gissa nu. :) ni som inte redan vet då såklart.