eko

love it or leave it!

Pusslande

Kategori: Min vardag

Mitt liv består mest bara av jobb och grubblerier över vart Nemo ska befinna sig alla dagar då vi jobbar. Dagis är ju så lämpligt stängt hela juli månad och då varken jag eller Daniel har semester så innebär ju detta en del pusslande med vart vi ska ha vårat älskade gryn. Å nej, jag vägrar sätta honom på nåt sommardagis med nya fröknar och nya barn. ICKE! Vet inte ens om jag har rätt till det eftersom han går på ett privat dagis och inte kommunalt. Hur som helst så skjutsar jag hellre honom till personer som är bekanta med honom. Idag var han hos morfar, det hade gått finfint. Blir ju alldels stolt som mamma då jag får höra hur bra han har skött sig, att han har ätit bra och somnat ute i vagnen utan problem. Jag har verkligen tur som har en sådan lättsam unge!

Ute på gården så håller ett staket sakta men säkert att ta form. Blir nog bra då det är klart.

Nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag. Sedan blir det inte så mycket mer denna kväll. Sov dåligt inatt så jag hoppas kunna ta igen lite sömn inatt istället.Jag med sågen i högsta hugg då björkarna avverkades. Ni trodde väl inte att jag låg på latsidan?


Nemo hjälpte såklart till också med sin motorsåg.

Kommentarer

  • Sofia säger:

    Söt-Nemo! Jag vill inte sätta Adam på jourdagis heller, känns inte bra. Tomas är ledig med honom, tur det! HUr blev det med provsvaren?? KRAM

    2011-07-05 | 21:17:48
    Bloggadress: http://mabinta.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: