eko

love it or leave it!

Nostalgiafton

Kategori: Min vardag

Har suttit å kollat på gamla bilder ikväll. Så himla roligt! Skulle vilja lägga ut flera stycken men jag har inte tid med det just nu. Kan bjuda på en bild i alla fall. Den är tagen på Sollefteå cruising år 2003. Det var ju ett tag sen om man säger så. Jag var 21 år gammal.
 

Vill bli frisk!

Kategori: Min vardag

Har haft några tuffa dygn. Har varit väldigt dålig sedan i söndags med feber och grejer. Inte jättehög feber men jag tar feber väldigt dåligt, klarar knappt nånting. Har fortf feber men tänker jobba imorgon. Har inte varit på jobbet sedan torsdag förra veckan så nu är det verkligen dags! Ska försöka sova bort den sista febern nu och hoppas att jag har kraft att ta mig igenom morgondagen. 


Sjuk

Kategori: Min vardag

Men ååååh! Jag har blivit sjuk, förkyld. Är faktiskt till och med hemma från jobbet. I fredags så vabbade jag halva dagen sedan jobbade jag hemifrån på eftermiddagen. På lördagen kände jag att jag blivit lite snorig och jag nös konstant. Söndagen var ungefär lika tills det blev kväll. Jag kände mig helt slut i kroppen. Febern kom smygande och jag blev sämre och sämre. Inatt har jag frusit å svettats omvartannat. Mådde så jävulst dåligt! Det ringde i öronen och jag såg nästan ingenting när jag gick till köket för att hämta vatten. Där nånstans tänkte jag att jag kanske inte skulle kunna jobba idag. Väckaren var inställd på 05:30. Jag klev upp, kände att febern gått ner men jag var fortf inte kry. La mig på golvet inne på toaletten och funderade hur jag skulle göra med jobbet. När jag låg där på golvet insåg jag att jobba kanske inte var det bästa alternativet. Jag vart helt enkelt tvungen att sjukskriva mig. Nåt som jag tycker är riktigt jobbigt. Vare sig det rör sig om vab eller sjukfrånvaro är det hemskt att vara hemma från jobbet. Då jag anmälde vab i fredags såg jag att jag bara vabat 1,5 dagar under hela 2015. Efter fredagen blev det alltså 2. 

Hur som helst, nu är jag hemma. Har dåligt samvete men ska försöka vila i att jag behöver vara hemma och att det var rätt beslut. 

Privat och personlig

Kategori: Min vardag

Jag är ganska ärlig och öppen i bloggen, jag delar med mig av både med och motgångar, sorg och glädje. Ibland saknar jag att kunna vara riktigt brutalt ärlig. Dela med mig av mina innersta tankar, känslor och funderingar. Men det går inte, av respekt mot andra människor bland annat. Jag varken kan eller vill hänga ut någon annan för min egen vinnings skull. Det vore fult och rent elakt att skriva om någon som inte kan försvara sig, som inte har valt själv att blottas till allmän läsning. Men ibland får jag sån lust, bara få kräkas ur mig. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta, saker som hänt och händer i mitt liv. Men det vore högst olämpligt! Det är en blogg, den är öppen för vem som helst att läsa. Nu har jag  visserligen inte särskilt många läsare men det spelar ingen roll. Det gäller att skilja på privat och personlig.