eko

love it or leave it!

Så kan det vara

Kategori: Min vardag

Igår så bar det iväg till syrran. Trodde att tag att jag inte skulle åka då jag hon ringde och berättade att hon hade ramlat ut för trappan och frågade vänligt om vi kanske kunde skjuta på besöket. Känslig som jag är brast jag ut i gråt, tänkte väl henne liggandes i en hög på golvet nedanför trappan med benpiporna utstickandes från kroppen. Ringde till Danne och var rätt så hysterisk. Han frågade mig lugnt och sansat om hon åkte till doktorn och jag berättade att hon gick/haltade runt hemma och funderade på vart hon skulle ha sin son medans hon var där. Danne menade på att hon kanske var lite chockad och att även jag agerade irrationellt, Han övertalade mig att ringa efter någon som kunde åka hem till syrran och hjälpa henne, vilket jag också gjorde. Det var nog det bästa jag gjort igår (för det hade ju inte syrran gjort heller). Tänk att det behövde gå så många led innan någon kunde ta tag i situationen på ett vettigt sätt. Hela historien slutar rätt så bra iallafall och jag åkte upp dit och var där hela dagen. Var jätte roligt och mysigt! Tack för en trevlig dag sis!

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Går mest bara runt och myser. Ser inte alls fram emot att spendera kvällen och natten ensam då Danne ska jobba men det får väl gå ändå.

Jag och Danne har börjat se över lämpliga lösningar veckan då jag är beräknad att föda. Han är nämligen nattbil på taxi då vilket innebär att han är enda taxin ute i stan. Nu vet man ju inte alls om jag ens kommer att föda den veckan men det blir onekligen lite svårare att ringa in någon som kan ta över att jobba mitt i natten om det skulle behövas. Får väl se hur det löser sig med allt.

Träffade inte mindre än 3 stycken av Doris barn igår. Två av dom var nykastrerade därav den fina kroppsstrumpan.
Catalina med kroppstrumpa
Caprice
Corvette

Kommentarer

  • Terese säger:

    En liten ide bara.

    Kan inte Danne höra med Russe om han kan ha jour? Att han hoppar in OM ni måste åka in. Han är ju världens snällaste och ställer säkert upp!

    Kram!

    2009-04-05 | 21:10:09
    Bloggadress: http://doftranka.blogspot.com

Kommentera inlägget här: