eko

love it or leave it!

Kastrering

Kategori: Min vardag

Idag bokade vi tid för kastrering av våran Cornish rex hona. Känns jätte sorgligt. Vi hade ju tänkt ta en till kull på henne men omständgheter just nu gör att vi inte kan det. Det har även snart gått 3 år sedan sista kullen och det är det absolut längsta man ska vänta mellan kullarna för att det inte ska bli komplikationer vid födandet.

Känns lite fånigt att jag är så ledsen över det här när det finns dom som får ta bort sina älskade husdjur av olika skäl. Men för mig är det här jätte jobbigt! Hade ju hoppats på att eventuellt kunnat behålla en kattunge från lilla Doris men nu blir det inte så. Det här suger verkligen! Men jag får väl se det positivt, hon kommer förmodligen leva längre då hon inte äter p-piller längre och det är ju faktiskt mera värt! Men stackars lilla pyret kommer ju att ha så ont efteråt!

Sis, kan du kanske skicka ner en sån där "strumpa" som ni hade på eran kisse när hon kastrerades? Om du har den kvar? Du kan ju kanske skicka den med karln din om vi inte ses nåt innan dess.

Doris barn
Älskade Doris

Kommentarer

  • Åsa säger:

    Men åh, vilka underbaringar!! :)

    2009-02-21 | 22:50:08
    Bloggadress: http://katewellings.blogg.se/
  • Bloggägare säger:

    Ja visst är dom bedårande! Dom heter Caprice, Catalina, Camaro, Corvette ocH Chevelle. Gillar ju jänkebilar jag, därav deras namn. =)

    2009-02-22 | 18:57:39
    Bloggadress: http://eko.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Haha, hur bra som helst!!! :D Nu på lördag åker vi och ska försöka få bukt med Johans allergi, så kanske det kan bli en liten Cornish för oss också...

    2009-02-26 | 17:49:08
    Bloggadress: http://katewellings.blogg.se/

Kommentera inlägget här: