eko

love it or leave it!

Den elaka häxan

Kategori: Min vardag

Tror att jag har satt skräck i dom stackars gubbarna som jobbar med gatan här ute sedan jag skällt lite på dem om skadan på trädet. Igår kom en av dem fram till mig och sa att de försökt "reparera" trädet så gått de kunde. Han bad även tusen gånger om ursäkt. Och idag så hejjade han på mig, fast han såg faktiskt lite rädd ut. Stackarn! Så elak var jag ju inte, vill ju inte bli känd som häxan här på gatan.

Igår var jag ut på en snabb promenad, törs ju inte vara ute så länge med Nemo. Tyvärr var det stora tömma soporna dagen så på alla trottoarer så stod det soptunnor så jag fick gå ut i vägen med vagnen för att komma förbi. Och dessutom så luktade dom apa. Varma gamla sopar lixom. Urk!

Jag jobbade ju som bekant i söndags. Den dagen så blev Nemo flaskmatad med bröstmjölk de flesta måltiderna. Ammade bara honom innan jag började jobba och då jag kom hem. Vi har ju tidigare kunnat varva både bröst och flaska utan att det varit några som helst problem.  Men igår kväll då jag skulle amma Nemo så tog han helt plötsligt inte bröstet. Jag försökte hur länge som helst men han bara skrek, och det var ingen tvekan om att han var hungrig. Till sist då vi alla var helt svettiga av  hans grät och skrik så värmde vi lite bröstmjölk i en flaska som han naturligtvis tog direkt. Då han ätit upp den lilla skvätten så la jag honom snabbt till bröstet och då gick det bra. Även idag har han trilskats vid bröstet vid ett tillfälle imorse men då tog han det till sist. Blir ju lite orolig att han ska sluta ta bröstet helt. Jag vet ju att man inte ska vara så snabb att ge flaska innan amningen sitter men det har ju inte varit några problem förut. Hoppas det bara är något tillfälligt. Får ju såklart för mig nu att jag förstörde något då jag gick ut och jobbade i söndags och att vi gav han flaska men vi får hoppas att jag har fel. Märker ju nu hur mycket amningen betyder för mig och hur smidigt det egentligen är. Har mest bara tyckt att det har varit lite jobbigt förut men nu uppskattar jag mycket mer att jag kämpat på med amningen.

Imorgon är det mammafika och jag vet inte om jag har tillgång till någon bil. Jag kan verkligen inte ta ut Nemo i vagnen då det är så här varmt, han mår inte bra av det. Så Jossan, om du läser det här så vet du att om jag inte har någon bil så kommer tyvärr inte vi. Men jag hör av mig om vi inte kommer.

Nu ska jag hjälpa Danne med Nemo.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: